Dikkat! Meteoroloji'den uyarı var

  • Ana Sayfa
  • Dikkat! Meteoroloji'den uyarı var
Dikkat! Meteoroloji'den uyarı var
Hafta başından bu yana bahar havasının etkili olduğu yurt genelinde güneş yerini yağmura bırakıyor.Abone ol

Bugün akşam saatlerinde ve yarın İstanbul'da yağış bekleniyor. Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli rüzgar esecek dikkat!

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan ''meteorolojik uyarı''da, son uydu görüntüsünden elde edilen verilere göre, Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli rüzgarın etkili olmasının beklendiği bildirildi.

BU UYARILARA DİKKAT EDİN!

Uyarıda, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ya da doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı tedbirli olunması istendi.

Yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve d breast reduction turkey prices on olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Bu arada iç ve doğu kesimlerde yer yer yoğun olmak üzere sis beklendiğinden özellikle ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Marmara ve Kıyı Ege'de Güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (50-80 km/s) eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, Çatı uçması, Ağaç devrilmesi, Soba ve Dğalgaz kaynaklı zehirlenmeler vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

İPTAL EDİLEN DENİZ ULAŞIMI SEFERLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


YAĞMUR GELİYOR

Bugün akşam saatlerinde ve yarın İstanbul'da yağış bekleniyor. Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli rüzgar esecek dikkat...

Hava sıcaklığı yurdun kuzey ve iç kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak. Bu arada, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Antalya, Isparta, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevreleri aralıklı sağanak yağış görülecek.

SAĞANAK YAĞIŞIN OLDUĞU İLLER

Hava sıcaklığı yurdun kuzey ve iç kesimlerinde1 ila 3 derece artacak. Bu arada, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Antalya, Isparta, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevreleri aralıklı sağanak yağış görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimleri parçalı ve bulutlu, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Antalya, Isparta, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevreleri aralıklı sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Ülkenin iç ve doğu kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek. Hava sıcaklığı yurdun kuzey ve iç kesimlerinde1 ila 3 derece artacak. Genellikle mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde, yoğun sisli geçen illerde mevsim normallerinde seyredecek. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı (Lodos), yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli (50-80 km/s)olarak esecek.

İL VE BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU İÇİN
DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL