Görme engelli Aynur ışığını arıyor!

  • Ana Sayfa
  • Görme engelli Aynur ışığını arıyor!
Görme engelli Aynur ışığını arıyor!
Sivas'ta çocukken geçirdiği rahatsızlık sonucu görme yeteneğini kaybeden Aynur Darıcık, tedavi olabilmek için destek bekliyor.Abone olYeşilyurt Mahallesindeki evlerinde anne, baba ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan 36 yaşındaki Aynur Darıcık, küçük yaşlarda kaybettiği gözlerinin açılabileceği umudunu taşıyor.

Daha önce birkaç kez sağlık kuruluşuna giden, ancak sonuç alamaya Kumlama kumu n Darıcık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kimi zaman gözlerinde ışığı fark ettiğini, ancak göremediğini söyledi.

Gözlerinin açılmasını çok istediğini belirten Darıcık, kendisine bu konuda yol gösterilmesini ve yardım edilmesini talep ediyor.

Bu konuda ümitli olduğunu ifade eden Darıcık, birkaç yıl önce gittikleri bir sağlık merkezinde gözlerindeki perdenin alınabileceğini, ancak bunun için gerekli cihazın hastanede olmadığının kendilerine ifade edildiğini söyledi.

Tedavi olabileceği bir sağlık merkezine ulaşması halinde sorununun çözüleceğine inandığını ifade eden Darıcık, yetkililerin sesine kulak vermelerini istedi. Seslendirdiği türkülerle çevresine neşe veren Darıcık, artık ailesine yük olmak istemediğini de söyledi.

Neşeli tavırları ve hafızasıyla dikkati çeken Darıcık, yaşadığı olayları da tarih ve saatiyle hatırlıyor.

Baba Hasan Hüseyin Darıcık da, kızının gözlerinin açılması için birkaç kez sağlık kuruluşlarına götürdüklerini, sonuç alamadıklarını ifade etti.

Kızının tedavisi için kendilerine yol gösterilmesini isteyen baba Darıcık, onun yüzünü güldürmeyi çok istediğini söyledi.



Kategori : SAĞLIK