Cem Yılmaz yeni filmi ile şaşırtacak!

  • Ana Sayfa
  • Cem Yılmaz yeni filmi ile şaşırtacak!
Cem Yılmaz yeni filmi ile şaşırtacak!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni filmi için oyuncu Alagöz ilginç açıklamalar yaptı. İşte yeni film hakkında ipuçları!Abone ol

13. Uluslararası Randevu İstanbul Film Festivali, geçtiğimiz akşam Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen açılış töreniyle perdelerini açtı. Geceye Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın yanı sıra; Azra Akın, Mer lowa seo t Fırat, Naz Elmas, Zafer Algöz, Pelin Batu ve İzzet Günay'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

DEVAM FİLMİ DEĞİL
Zafer Algöz, Türk sinemasının çok iyi bir dönem geçirdiğini belirtip en çok 'Av Mevsimi'ni beğendiğini söyledi. 'New York'ta Beş Minare' için "İzledim ve birkaç hata gördüm. Bunları da Mahsun'a söyledim" diyen Algöz; önümüzdeki yaz Cem Yılmaz'la bir filmde rol alacaklarını söyledi: "Çekilmiş bir filmin devamı olmayacak. Yani 'Yahşi Doğu' falan değil. Komedi veya aksiyon da olmayacak, herkes çok şaşıracak."

HANDE YENER ESKİYE DÖNÜYOR!
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]


Hande Yener bu yılın başında çıkardığı 'Hande'ye Neler Oluyor' adlı albümüyle eski tarzına döneceğinin sinyallerini vermişti.

Yeni yılda  çıkaracağı albüm için çalışmalara başlayan şarkıcı, pop parçalar seslendireceğini söyledi: "Hayranlarım sürpriz görmek istiyor. Özledikleri Hande'yi bu albümde bulacaklar."

YILMAZ MORGÜL'DEN ŞOK AÇIKLAMA
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Kategori : MAGAZİN