Dürüst hangi hediyeyi geri çevirdi?

  • Ana Sayfa
  • Dürüst hangi hediyeyi geri çevirdi?
Dürüst hangi hediyeyi geri çevirdi?
Galatasaraylı Elif Dürüst katıldığı yardım balosunda çekiliş sonucu geri çevirdiği hediye ile bakın hangi futbolcuyu da geri çevirdi?Abone ol

Galatasaraylı Elif Dürüst, katıldığı yardım balosunda piyangodan çıkan Fenerbahçeli Alex'le akşam yemeği' hediyesini "Hayır" deyip geri çevirdi!

BABASI GS'Yİ YÖNETTİ!
Sosyete, Açık Kapı Derneği yararına düzenlenen 'Kempinski Balosu'nda buluştu. Gecede yapılan piyango çekişilinde Galatasaray'ın eski yöneticisi Ekrem Dürüst'ün kızı Elif Dürüst'e, Fenerbahçeli Alex'le akşam yemeği çıktı.

HEDİYELERİ DEĞİŞTİLE tennessee seo R
Elif Dürüst, bu teklifi geri çevirdiğini açıkladı. Devreye hemen Fenerbahçe yöneticisi, işadamı Cihan Kamer girdi. Piyangodan kendisine İsmail Acar tablosu çıkan Kamer, kulüpte yöneticilik yapmasına rağmen Alex'le yemek yiyemediğini belirterek, ödüle talip olduğunu açıkladı. İkili, hediyelerini değiştirdi.

FB'Lİ ALEX'E "HAYIR" DEDİ!

Kempinski'nin efsanevi dokuz otelinde düzenlenen 'Kempinski Balosu' bu yıl da Açık Kapı Derneği yararına yapıldı. İstanbul'un elitlerinden yaklaşık 500 kişi, 0-12 yaş arasındaki çocuklara yardım eli uzatmak için önceki akşam yapılan baloya koştu. Davetiyesi 250 liradan satılan baloda, bir de piyango çekilişi yapıldı. Piyangoda, Chanel çantadan Chopard saate, Harvey Nichols hediye çekine kadar 25 farklı hediye arasında en çok ilgi göreni ise Fenerbahçeli ünlü futbolcu Alex ile akşam yemeğiydi. Piyangodan kendisine Alex çıkan Elif Dürüst baloya damgasını vurdu! Çünkü Elif Hanım, Alex ile akşam yemeği hediyesini istemedi!!!

ALEX YERİNE İSMAİL ACAR'I TERCİH ETTİ

Elif Hanım, Alex'i reddedince herkes şaştı kaldı! Rahmetli babası Ekrem Dürüst'ün Galatasaray'da yöneticilik yapması ve kendisinin de fanatik Galatasaraylı olması yüzünden mi Alex'i istemedi yoksa başka bir nedeni mi var bilmiyorum ama o salonda bu hediyeye "Hayır" diyecek Dürüst'ten başka bir davetlinin olmadığına eminim. Alex'le akşam yemeği çekilişinden önce piyangodan İsmail Acar tablosu çıkan işadamı Cihan Kamer, kulüpte yöneticilik yapmasına rağmen Alex'le yemek yiyemediğini, o şanslı kişi ile tablosunu değiştirip üstüne de para verebileceğini söylemişti. Elif Hanım, Alex'i istemeyince Cihan Kamer ile hediyeleri değiştirdiler ve ikisi de balodan mutlu ayrıldı.



Kategori : MAGAZİN