Kılıçdaroğlu Erdoğan'a yeni isim buldu

  • Ana Sayfa
  • Kılıçdaroğlu Erdoğan'a yeni isim buldu
Kılıçdaroğlu Erdoğan'a yeni isim buldu
Yılın son grup toplantısını gerçekleştirdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu... Hedefinde ise yine ağırlıklı olarak Erdoğan vardı!Abone ol

İNTERNETHABER / Yılın son grup toplantısını gerçekleştirdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu... Hedefinde ise yine ağırlıklı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vardı. Kılıçdaroğlu, kurultayda saydığı 41 projeye gelen eleştiriler ve 'Hıdır' benzetmesine sert bir üslupla karşılık verdi.

Sözlerine, kurultayda sıraladığı 41 projesinin kaynağını açıklayarak başladı Kılıçdaroğlu... Nedeni de, Başbakan Erdoğan'ın, 'Bu k all on 6 dental turkey prices adar vaadi gerçekleştirebilmek için yüklü miktarda paraya ihtiyacın var' sözleriydi... İşte bu sözler üzerine CHP Lideri, saydığı tüm projelerin parayla değil akıl ve mantıkla ilgisi olduğunu belirtti.

Ardından da bütçe görüşmelerinde Erdoğan'ın, 'Kemal misin Hıdır mısın bilemem ama...' sözlerine yanıt verdi Kemal Kılıçdaroğlu... Önce Başbakan Erdoğan'ı yerden yere vurdu ardından da Erdoğan'ın 'Hıdır' benzetmesine Aziz Nesin'in 'zübük kitabı' ile karşılık verdi.

"Bana her ismi verebilirsiniz... Çünkü ben insanımı seviyorum. Ancak bana sakın olaki Recep Bey demeyin. İşte bunu kabullenemem" diyen Kılıçdaroğlu, Recep Bey'in özelliklerini de sıraladı.

AZİZ NESİN'İN 'ZÜBÜK' KİTABININ
ARKA KAPAK AÇIKLAMASINDA
KİTAP ŞÖYLE ÖZETLENİYOR "(...)Şimdi çok iyi anladım ki, Zübük bir tane değil, biz hepimiz birer zübüğüz.
Bizim hepimizin içinde zübüklük olmasa, bizler de birer zübük olmasak, aramızdan böyle zübükler büyüyemezdi. Hepimizde birer parça olan zübüklük birleşip işte başımıza böyle zübükler çıkarıyor. Oysa zübüklük bizde, bizim içimizde. Onları biz, kendi zübüklüğümüzden yaratıyoruz. Sonra kendi zübüklüklerimizin bir tek Zübük'ten birleştiğini görünce ona kızıyoruz.
Benim için şimdilik tek amaç, burdan kurtulmak. Ama gerçekten zübüklerden, kendi zübüklüğümüzden kurtulabilecek miyiz? işte bu soruya cevap veremediğim için nereye gideceğimi, ne yapacağımı bilemiyorum. Yeni gideceğim yerden sana mektup yazar, önce kendi zübüklüğümden kurtulup kurtulamadığımı anlatırım."

Ayrıca dün Ankara'da izin verilmeyen Seğmen yürüyüşüne de değinen Kılıçdaroğlu 'bu hatırayı hatırlatmayı Seğmenler'e çok gördüler.' dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından satırbaşları;



Kategori : POLİTİKA