İsrail'den 'pes' dedirten açıklama!

  • Ana Sayfa
  • İsrail'den 'pes' dedirten açıklama!
İsrail'den 'pes' dedirten açıklama!
Gazze'deki ablukanın delinmesi için ikinci kez yola çıkmaya hazırlanan Mavi Marmara'ya skandalıyla ilgili İsrail'den şok açıklama geldi.Abone ol

Gazze'deki ablukayı kırmak için yeniden yola çıkmaya hazırlanan Mavi Marmara saldırısıyla ilgili Türkiye'nin İsrail'den beklediği özür yerine, pes dedirten açıklamalar geldi. İsrail Dışişl avukat seo eri Bakanı Avigdor Lieberman, Türkiye'nin talep ettiği özür için, "cüretkarlığın da ötesinde" tabirini kullandı.

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Mavi Marmara gemisinde yapılan baskın ve 9 Türk'ün ölmesi nedeniyle Türkiye'nin talep ettiği özür için ilginç açıklamalarda bulundu. İsrail basının verdiği habere göre, Lieberman, İsrail Dışişleri Bakanlığında büyükelçilerle düzenlenen bir konferansta yaptığı konuşmada, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun dün yaptığı açıklamalara değinerek, "Zaten her zaman duyduğumuz yalanları kabul etmiyorum" dedi.

Lieberman, şu ifadeleri kullandı:

"(Bakın biz İsrail'le iş birliğine hazırız; Karmel yangınında onlara nasıl yardım ettik. Halbuki bizim başımıza gelseydi onlar aynısını yapmazdı) diyen Dışişleri Bakanı'nın (Davutoğlu) yalan ve sahte vaatlerini duydum. Kendisine şunu hatırlatmak isterim ki, 2007 depreminde Türkiye'ye orada haftalarca kalan ekipler göndermiştik. O kadar çalıştığımız halde tek kelime duymuş da değiliz..."



Kategori : GÜNCEL